Om mig

Jag arbetar på Kvarnbackaskolan i Kista, en förort till Stockholm. Jag är förstelärare med uppdraget att driva utvecklingen av genrepedagogik, ASL (att skriva sig till läsning) och IKT (informations och kommunikationsteknik) på skolan. Genrepedagogiken, ASL och IKT är tre komponenter som genomsyrar all min undervisning. I år har jag en tvåa med 22 elever. Nästan alla i klassen är flerspråkiga och när vi pratade om var i världen vi har våra rötter räknade vi ihop till 18 länder för mina 22 elever. Vilken rikedom jag har i klassrummet! Ni får följa mig och mina elevers vardag i skolan. Häng med!

E-post: karin.petterson@stockholm.se

6 reaktion på “Om mig

 1. frokenkarin Inläggsförfattare

  Hej Inga! Tryck på etiketten åk 1 så får du fram dem. Etiketterna hittar du på höger sida i bloggen.
  Mvh Karin

 2. Inga Ericson

  Hej!
  Hur gör jag för att läsa din blogg från förra året då du hade en etta?
  MVH Inga

 3. frokenkarin Inläggsförfattare

  Hej Linda!
  Vad roligt att du följer mig och mina elever. Jag kan tyvärr inte maila underlagen men som jag skrev förra veckan så håller Beta pedagog på och uppdaterar kopieringsunderlagen.
  Hälsningar Karin

 4. Linda

  Hej på dig, jag såg de fantastiskt fina samtalsunderlaget från betapedagog och undrar om du har möjlighet att mejla mig dem. Vi har haft dem på skolan men jag kan inte hitta dem. Förövrigt älskar jag att följa dig och dina barn! Jag får så mycket härlig inspiration! Tusen tack för det.

  Hälsningar Linda

 5. frokenkarin Inläggsförfattare

  Hej Annika!
  Eftersom det är ett underlag som skolan köpt så tror jag inte att jag får maila iväg det även om jag vill. Jag vet inte om det finns att köpa hos Beta Pedagog fortfarande. Vårt kopieringsunderlag är rätt så gammalt. Gör egna bilder annars som ni fyller i med eleverna.
  Hälsningar Karin

 6. Annika Svenson

  Hej skulle väldigt gärna få ta del av dina papper om utvecklingssamtal i förskoleklassen de verkar ju vara toppen
  Med vänlig hälsning, Annika
  Om du kan maila det så skulle ja bli glad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *