Det blev en bok!

Skrivet den av

För två år sedan fick jag frågan efter en föreläsning jag haft om jag ville skriva en bok. ”En bok!” skrattade jag, och sa ”Nej, jag kan inte skriva en bok. Man kan läsa om min undervisning på min blogg”.

De som känner mig vet att jag har väldigt svårt att motstå utmaningar och efter ett möte med bokförlaget gav jag det ett försök. Otaliga skrivtimmar senare har det nu blivit en bok! Nu är den äntligen klar lagom till jag går på sommarlov. I den kan ni läsa om hur jag undervisar och få material till er egen undervisning. Här finns mer information om boken. Trevlig sommar!

3 reaktion på “Det blev en bok!

  1. Katarina

    Jag har fått hem boken och börjat läsa! Vilken handfast, konkret , superbra bok! Jag är så peppad för att sätta igång med min nya klass, en etta, i höst.

  2. Ljiljana Milic Pavlovic

    Bravo fröken Karin! Jag kommer att läsa din bok och använda den när jag utbildar lärare F-3 i språkutvecklande arbetssätt/genrepedagogik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *