Använda en sexfältare

Skrivet den av

Vi fortsätter vårt arbete med svenska skogsdjur i min etta. Klassen har fått välja ett djur som vi ska skriva en gemensam text, beskrivande rapport om. Vi har den här veckan samlat in fakta till texten med hjälp av en sexfältare. En sexfältare är ett papper som vi delat in i sex fält, klassifikation, utseende, utbredning, föda, fortplantning och övrig information. Sexfältaren har jag haft uppe på smartboarden samtidigt som vi har läst texter och sett en film om vargen. När vi läst texterna på smartboarden så har vi gått mellan texten och sexfältaren och fyllt på med fakta som vi lärt oss. sexfältare vargenNästa vecka fortsätter vi vårt arbeta med vargen och svenska skogsdjur.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *